Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Potage")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 166

  • Page / 7
Export

Selection :

  • and

GAS-LIQUID CHROMATOGRAPHIC DETERMINATION OF MONOSODIUM GLUTAMATE IN SOUPS AND SOUP BASESCONACHER HBS; IYENGAR JR; MILES WF et al.1979; J. ASS. OFF ANAL. CHEMISTS; USA; DA. 1979; VOL. 62; NO 3; PP. 604-609; BIBL. 17 REF.Article

Time to soup upWeight Management! : The silent epidemic: cardiovascular disease in womenROLLS, Barbara.Food Australia. 2009, Vol 61, Num 6, issn 1032-5298, p. 4Article

Changes in liking for a no added salt soup as a function of exposureMETHVEN, Lisa; LANGRENEY, Elodie; PRESCOTT, John et al.Food quality and preference. 2012, Vol 26, Num 2, pp 135-140, issn 0950-3293, 6 p.Article

EFFET DE LA TENEUR EN EAU SUR LA STABILITE DE POTAGES CONCENTRESPIECHANOWSKI J.1974; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1974; VOL. 24; NO 1; PP. 95-104; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 5 REF.Article

L'ANALYSE MICROBIOLOGIQUE DES POTAGES DESHYDRATESBUTTIAUX R.1972; ANN. NUTRIT. ALIMENT.; FR.; DA. 1972; VOL. 26; NO 5; PP. 1-21Serial Issue

Les grandes tendances de consommation sur le marché des potages = High trends of consumption on soup marketIndustries alimentaires et agricoles. 2001, Vol 118, Num 11, pp 23-24, issn 0019-9311Article

Effects of creatine and creatinine content on the mutagenic activity of meat extracts, bouillons and gravies from different sources = Effets des teneurs en créatine et créatinine sur l'activité mutagène des extraits de viande, bouillons et de jus de viande, de différentes originesREUTERSWARD, A. L; SKOG, K; JAGERSTAD, M et al.Food and chemical toxicology. 1987, Vol 25, Num 10, pp 747-754, issn 0278-6915Article

The power of soups: Super-hero or team-work?KE, Lijing; JIANWU ZHOU; WEI LU et al.Trends in food science & technology (Regular ed.). 2011, Vol 22, Num 9, pp 492-497, issn 0924-2244, 6 p.Conference Paper

Ultrasound imaging. A non-destructive method for control of the microbiological quality of aseptically packed foodstuffs = La visualisation des ultrasons. Une méthode non-destructrice pour le contrôle de la qualité microbiologique des produits conditionnés aseptiquementAHVENAINEN, R; WIRTANEN, G; MANNINEN, M et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 5, pp 273-278, issn 0023-6438Article

A foodborne outbreak traced to niacin overenrichment = Un cas d'intoxication alimentaire lié à un surenrichissement en niacineHUDSON, P. J; VOGT, R. L.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 3, pp 249-251, issn 0362-028XArticle

Interactions of monosodium glutamate and sodium chloride on saltiness and palatability of a clear soup = Interactions du glutamate monosodique et du chlorure de sodium sur le goût salé et la palatabilité des soupes légèresYAMAGUCHI, S; TAKAHASHI, C.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 1, pp 82-85, issn 0022-1147Article

METHODES DE DOSAGE DU GLUTAMATE DE SODIUM. I. POTAGES ET BOUILLONSGAYTE SORBIER A; ARMAND P; ABELLO G et al.1975; ANN. FALS. EXPERT. CHIM.; FR.; DA. 1975; VOL. 68; NO 733; PP. 439-454; BIBL. 5REF.Article

EVALUATION DE QUELQUES METHODES DE DETERMINATION DE LA VALEUR ENERGETIQUE DES ALIMENTS CONCENTRESCHARLAMPOWICZ L; SULKOWSKA J.1974; PRACE INST. LAB. BADAW. PRZEMYS. SPOZYW.; POLSKA; DA. 1974; VOL. 24; NO 1; PP. 105-120; H.T. 1; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 21 REF.Article

STUDIES ON THE DEVELOPMENT OF SOME DEHYDRATED INSTANT SOUP CUBES FOR USE IN EMERGENCY RATIONS.JAYARAMAN KS; GOVERDHANAN T; BHATIA BS et al.1976; J. FOOD SCI. TECHNOL.; INDIA; DA. 1976; VOL. 13; NO 1; PP. 29-34; BIBL. 6 REF.Article

RECHERCHES SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES PRODUITS ALIMENTAIRES. I. VALEUR NUTRITIVE DES CONCENTRES DE SOUPERUTKOWSKA U; WARTANOWICZ M.1975; ROCZ. PANSTW. ZAKL. HIG.; POLSKA; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 439-451; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1P.Article

AUTOMATISIERUNG EINER FERTIGUNGSANLAGE FUER SUPPENKONZENTRATE U. TROCKENSUPPEN = AUTOMATISATION D'UNE INSTALLATION DE FABRICATION DE POTAGE CONCENTRE OU DESHYDRATESCHOLZ W.1975; GORDIAN; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 75; NO 1706; PP. 366-367Article

Plant biodiversity in Pyrenean homegardens (Catalonia, Iberian peninsula): current state of a mountain agroecosystemRIGAT, Montse; GARNATJE, Teresa; VALLES, Joan et al.Acta botanica gallica. 2011, Vol 158, Num 4, pp 525-551, issn 1253-8078, 27 p.Article

A propos... de la « soupe à reun »GRENON, C.Aguiaine. 1992, Vol 24, Num 173, issn 0222-9536, p. 467Article

Study on the influence of age, gender and familiarity with the product on the acceptance of vegetable soupsMICHON, C; O'SULLIVAN, M. G; SHEEHAN, E et al.Food quality and preference. 2010, Vol 21, Num 5, pp 478-488, issn 0950-3293, 11 p.Article

I don't make the soups anymore : Pre-to post-migration dietary and lifestyle changes among latinos living in West-Central FloridaHIMMELGREEN, David; ROMERO DAZA, Nancy; COOPER, Elizabeth et al.Ecology of food and nutrition. 2007, Vol 46, Num 5-6, pp 427-444, issn 0367-0244, 18 p.Article

The satiating efficiency of foodsKISSILEFF, H. R; GRUSS, L. P; THORNTON, J et al.Physiology & behavior. 1984, Vol 32, Num 2, pp 319-332, issn 0031-9384Article

Liquid chromatographic determination of flavor enhancers and chloride in food = Dosage, par chromatographie liquide, des exhausteurs de goût et des chlorures dans les produits alimentairesNGUYEN, T. T; SPORNS, P.Journal - Association of official analytical chemists. 1984, Vol 67, Num 4, pp 747-751, issn 0004-5756Article

ZEIT-, MATERIAL- UND LOHNKOSTEN- SOWIE NAEHRWERTVERGLEICH ZWISCHEN KONVENTIONELL HERGESTELLTEN SUPPEN UND SAUCEN UND SOLCHEN ALS "CONVENIENCE FOOD". = COMPARAISON DE LA DUREE DE PREPARATION, DU MATERIEL UTILISE, DU PRIX DE REVIENT ET DE LA VALEUR NUTRITIVE DE POTAGES ET SAUCES PREPARES DE FACON CLASSIQUE OU TOUT PREPARESGUTHE HAUSMANN M; WIRTHS W.1976; Z. ERNAEHR.-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 15; NO 4; PP. 355-377; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

BLEI- UND CADMIUM-GEHALTE VON LEBENSMITTELN. II. BLEI- UND CADMIUM-GEHALTE VON FERTIGSUPPEN. = TENEURS EN PB ET CD DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES. II. TENEURS EN PLOMB ET CADMIUM DANS LES POTAGES DESHYDRATESBOPPEL B.1976; Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 161; NO 2; PP. 111-113; ABS. ANGL.; BIBL. 3 REF.Article

POLYCHLORINATED BIPHENYL LEVELS IN RAW AND COOKED CHICKEN AND CHICKEN BROTH = TAUX DE BIPHENYLES POLYCHLORES DANS LE POULET CRU OU CUIT ET DANS LE BOUILLON DE POULETZABIK ME.1974; POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 5; PP. 1785-1790; BIBL. 15REF.Article

  • Page / 7